Vackra vänner

Andra människor formar oss mycket mer än vi tror. En del tar all energi, en del fyller på, vissa får en att skratta och andra att bli irriterade,osv. Vilka ska man umgås med? När det gäller jobb så bör man kunna komma överens med alla men de jag umgås med på fritiden väljer jag noga.

VÄNNER, det är dom som man kan vara sig själv med och det är lättast och skönast så! ELLER HUR? Riktiga vänner stödjer, finns och är på din sida oavsett andra levare i livet. Riktiga vänner är ärliga och pålitliga.

Ibland behöver man rensa bland sina vänner så man inte behöver träffa människor som man inte mår bra av. MEN problemet är ju att jag hinner inte ens umgås med alla härliga människor out there. Livet tar så mycket tid men de riktiga vännerna finns kvar även om man knappt hinner ses. Borde införa en vän-dag i veckan :)



1000% MYS = vänner, ljus och gott att äta. HA EN HÄRLIG HELG!

Energi

Vad ger energi?

1: Solen
2: VÄNNER
3: Kärlek
4: Positiva överraskningar
5: Choklad (
men har slagit vad om att klara mig utan till julafton, HUH!)
6: MYS
7: ENERGIDRICKA

Jag erkänner: JAG ÄR BEROENDE AV ENERGIDRICKA! Galet? JA! MEN jag festar sällan, röker aldrig och gör inte så mycket annat dumt så nog kan jag väl få dricka en per dag? NEJ säger AHE, min kloka väninna men jag ska sluta dricka....... när hon ser!


Detta har jag vid mitt arbetsbord... Varför jag jobbar effektivt? TA EN TITT PÅ LÖSNINGEN HÄR! Ok, det är inget vettigt att dricka denna sockersörja MEN monster drickan, redbull och de andra energigivarna hjälper mig!
 Jag blir ett monster med vingar ;)

Min man leker kurragömma

Mitt i bröllops festen försvann min nyblivne make. MEN på riktigt så dök han efter strumpebandet. Till slut kom han och den fram och dessa snyggingar väntade på att få den för att enligt sed bli den näste att gifta sig.

Min LOVEs bestman fick den och sa att den var så fin att jag får tillbaka den. Jag insisterade på att han skulle behålla den och att jag kunde bli hans bestwoman om han fixade nästa bröllopsfest men nej, han ville ge den som ett minne till oss.

Kul att ha kvar det vackra bandet men synd att han inte gifter sig för jag ÄLSKAR bröllop!!!


Strumpebandet ska ju tas med munnen från benet och det tog ett tag men innan kvällen var slut så var det fixat ;) Han är ju så lång att det var ju lätt att se vart han försvann :)


MAT ÄR KONST

En bild säger ju mer än 1000 ord men vill ändå skriva att vacker och god mat verkligen smakar extra bra. Jag blir ju sååå lycklig av god mat men när den ännu är vacker så blir jag Ûberlycklich!

Blev bjuden på en SAGOLIK 3-rätters i trevligt sällskap. Vår mat var utsökt OCH otroligt vacker. Middagen fick oss att må bra! Maten var upplagd som konstverk.
Kockar är verkligen konstnärer, i smak och stil! Häftigt!
Kolla in efterrätten;


Middagen lämnade sina spår i midjan men även i hjärtat :)

Ralli rakas

Förra inlägget råkade komma dubbelt och jag får ej bort den så det blev mycket rumpa där.. 

Just nu är vi på viktigt möte med ett härligt gäng. Dagen var effektiv, trevlig och maten utsökt MEN vi ville gå på bio på kvällen. DET var fel gjort. Det kändes som att filmen räckte 2 veckor och handlade om att vanliga vardags problem som blåstes upp så att bara en guru i Indien kan hjälpa dig. Fanns inget djup, inget att ta med sig. Ger den 1 poäng för vackra bilder och 3 roliga repliker. Julia Roberts är trovärdig men hennes film gav oss ryggvärk, sovlust, reklamfilm och isiasch (vet ej hur det stavas!)  

Ska du göra något mysigt? Skippa filmen med det vackra namnet;
 "Lyckan , kärleken och meningen med livet"
Lovar att du är lyckligare utan denna film!!!

 På resor saknar jag min Ralli för han är min baby. Hans ruffsiga frisyr och söta nylle får mig att prata baby språk...
                               

Givetvis saknar jag annat oxå, tex min LOVE som myser här med Ralli. Jag gillar att mitt namn omringar hans finger i det vackraste guld som finns.
Mina killar här, hand i tass, kan det bli mysigare :) 

PIZZA FORMAR KROPPEN

MAN BLIR VAD MAN ÄTER, SÅ i helg blev det pizza och därför börjar jag mer och mer se ut som en pizza.

Har varit lyx fru i helg för att;

1: Han har masserat mina fötter
2: Han har städat
3: Han har tvättat tvätt
4: Han har matat mig med hemmagjord youghourt (det var romantiskt)
5: Han har lagat mat förutom när jag smet och åt en pizza med Emilia

och jag håller på att bli PIZZANNE, det är ju ok MEN jag och EMILIA har tagit varandra i handen och lovat förbli godisfria till och med julafton. Vi är båda socker råttor så det blir en utmaning men vi mår bättre, hålas mindre i tänderna och det blir billigare!



LUSTIGT ATT MATEN HITTAR UT I RUMPAN SÅ SKICKLIGT ATT DET SYNS SÅ TYDLIGT!
KÄNNER MIG SOM EN SEXBOMB, JA DET ÄR INTE LÄTT ATT VARA EN TUNG SEXBOMB I DESSA DAGAR, MEN NÅN MÅSTE JU VARA DET OXÅ ;)

PIZZA FORMAR KROPPEN

MAN BLIR VAD MAN ÄTER, SÅ i helg blev det pizza och därför börjar jag mer och mer se ut som en pizza.

Har varit lyx fru i helg för att;

1: Han har masserat mina fötter
2: Han har städat
3: Han har tvättat tvätt
4: Han har matat mig med hemmagjord youghourt (det var romantiskt)
5: Han har lagat mat förutom när jag smet och åt en pizza med Emilia

och jag håller på att bli PIZZANNE, det är ju ok MEN jag och EMILIA har tagit varandra i handen och lovat förbli godisfria till och med julafton. Vi är båda socker råttor så det blir en utmaning men vi mår bättre, hålas mindre i tänderna och det blir billigare!



LUSTIGT ATT MATEN HITTAR UT I RUMPAN SÅ SKICKLIGT ATT DET SYNS SÅ TYDLIGT!
KÄNNER MIG SOM EN SEXBOMB, JA DET ÄR INTE LÄTT ATT VARA EN TUNG SEXBOMB I DESSA DAGAR, MEN NÅN MÅSTE JU VARA DET OXÅ ;)

ÄMMÄT


Josse och jag spelar två tunga tanter som hungrar efter kärlek och mat. Vi kallar oss ÄMMÄT och egentligen är vi oss själva när vi är ÄMMÄT. Då säger vi precis vad vi tycker, äter vad vi vill och vågar ta ut alla kurvor extra mycket. Jäkla skönt att gå in i en roll som ändå är en själv. Josse sjunger ju bättre än hela IDOL gänget tillsammans så jag är stolt över att hon är min ÄMMÄ.

Det enda negativa är att rollerna tycks ligga KVAR även i privatlivet. Vi är riktiga njutare MEN har kommit underfund med att problem är problem om det blir för mycket eller lite av något. Jämn nivå och jämt intag av allt och alla så håller man sig sådär LAGOM som det är lättast att vara... Det går ju inge bra men so what, tanken är god OCH det är tanken som räknas.

NÅ, nu kör vi in helgen! Vill dansa, äta nyttigt, mysa, bestiga psykolgiska berg och städa MEN kommer egentligen att;
BARA MYSA och det är Helt fucking OK!

"ÄMMÄT hjärta SPORT" heter kortfilmen som är på G. Vi ÄR, ANDAS OCH UTÖVAR SPORT, vi BLIR sportiga. Det är jämförbart med att Carola blir en brandman, dvs lite otippat, men kanske kul!
NU VÄNTAR HÄRLIGA HELGEN OCH JAG SKA SÄNKA KRAVEN OCH GÖRA DET SOM KÄNNS BRA, ÖNSKAR DIG OXÅ MYS, MAT OCH SKRATT!

ÅldersKRIS!

Känner mig ännu grå och har kanske kommit underfund med varför;

Känns som att jag inte duger till något. Jag är så här gammal och har inte gjort något. Ok, har gjort mycket och upplevt mycket MEN INTE åstadkommit så mycket som jag kan. DET ger ångest!

Behöver rensa i hjärna och hjärta för att komma på rätt spår! Ska göra det imån, eller nästa vecka...

Fokuserar nu på lycko minnen som ger krafter. Den vackraste dansen jag dansat är bröllopsvalsen. Minnen av den förgyller och värmer. Här är vi mitt i dansen;


Kyssarna ville inte ta slut, vi försökte nöta ut dom men they just kept on comming ;)

BÄTTRE FEELING

Idag är det bättre. Livets mörker släpper lite på greppet. Lunchade med 2 härliga girls som oxå var down. Vad är det som tar våra krafter? Jo;

1: ENERGI tjuvar, behöver bara tänka på en vissa så blir jag svettig av ångest
2: Viljan som inte möter görandet. DVS jag får ej gjort allt jag vill!
3: VÄDRET, jo, jo det låter gammalt men nog är man soligare själv om solen syns! MEN nu regnar man ju bort!
4: FRUSTRATION över så mycket

Här nere ser du Vilmer. Han utrycker mina känslor för tillfället.


Grät mycket igår. Det kanske hjälpte. Livet är ju dystert för alla ibland, MEN nog blir det sol igen. Eller så åker jag till Spanien en sväng. Ombyte ger krafter. ELLER så börjar jag äta bara nyttigt, det vore ju ombyte för både kropp och själ, men kanske en chock ;)

MÖRKER

Behöver vakna. Håller på att ramla. Du trodde jag var en glad och lycklig skit, nå låt mig då informera om sanningen! Oftast är jag lycklig och mår bra osv MEN när diket närmar sig känns det för djävligt. Det är så brant ner och så halt att jag ganska lätt halkar ner. Vinglar nu och är på väg ner.

Får inte på mig mina kläder. Är inlindad i en morgonrock som tycker synd om mig. Ångesten kramar mig. Min LOVE har gjort allt och kämpar för att jag ska må bättre. DET hjlälper inte. Det finns ett mörker i mig som suger all min lust och vilja. JAG BARA ÄR. Är helt slut fast jag inte gjort ngt! Känns som att jag slutar andas liv. Ångesten ramar in mig.

Försöker lyfta det LILLA, LILLA vettet som snurrar i hjärnan och tvinga mig att klä på mig och ta mig ut!
MÅSTE ut för där lättar ångesten. Har så mycket grejer, så stökigt i hjärnan, hemmet och framtiden så jag inte vet var jag ska börja. Lättare att fly...


Choklad alkis

Jag har inbillat mig att det är lyx att kunna äta vad som helst och bara göra som man känner. Nu har jag provat det igen, dvs ätit choklad så mycket som jag ville. VAD är det för lyx? Det är bara dumt och ger bakis!!!

Sockerberoende ÄR jämförbart med nikotin och koffein beroende. MÅNGA är beroende av kaffe eller/och cigg. Jag är beroende av socker. Efter att ha ätit nästan 1 kg choklad och energidricka på det så är jag i sockerkoma. Det är som en fylla. Hur kan en vuxen vara så korkad? Svårt att förstå... Det är smaken och lusten som vaknar.

MEN precis som vilken alkis som helst så kan jag inte ha choklad hemma utan att äta upp det. Idag ska jag avslöja mina gömmor och ge allt till min LOVE.  Ja, ja jag inser att det är ett litet problem men det påverkar mitt humör, det jag gör och framför allt förlamar mig att göra sånt jag vill, SÅ det är ett problem för mig. Fattar ju att jag även försöker äta bort tankar... Flyr in i matens mäktiga värld som ger mig lycka OMG.

Denna vackra tallrik ska inspirera mig...


Vi blir ju det vi äter. Jag vill inte vara choklad gegga utan en läcker jordgubbe fylld av vitaminer! Det är LÅNGT mellan att vilja och att vara! Shit va jobbigt!

Kort FILM

Idag har vi spelat in en kortfilm. JÄTTE skoj! HELT otroligt vad många vinklar och tagningar det behövs! Sen redigering osv, osv. DET är ju inte lätt med film! Roligt och duktigt folk underlättade!
  Det var riktigt KUL och spännande. Tiden flyger iväg i filmens värld.

Återkommer med bilder och bus. NU har jag dejt med min LOVE. Han är ju smaskigare än choklad och det är gosse högt betyg från mig :)

Grattis Vilmer 1 månad

VAD NU? Nå, Vi blir faddrar till en Vilmer i världen!  Vilken ära! 
Vilmer bajsade, åt, bajsade och åt. MEN efter att de var hos oss och hälsa på så säger min LOVE: 

1: Oj, oj, vilken fin kille, gulliga Vilmer
2: Nog är det härligt med barn
3: Han är ju så fin
4: Tänk vad mycket plats vi har här hemma
5: Tänk vad härligt det vore att se en kombination av dig och
mig

Han är ju helt snurrig, jag ska låsa in honom på toa nästa gång dom kommer!


Ok, nog smälte jag oxå lite... Att vi blir faddrar till Vilmer innebär en risk att vi vill "VILMA" till en egen liten bajsunge ;)

Presenter

Jag och många andra drunknar i grejer. Vill verkligen INTE ha grejer!!! Vi gjorde väldigt klart för våra bröllops gäster att vi inte vill ha några slags saker, ting eller grejer. Bästa present tipset till NUTIDA människor som har typ allt:

1: UPPLEVELSER
2: "ANVÄNDNINGS produkter
" som man inte har för många av. Om man råkar veta vilket tandkräm, vilket schampo osv nån använder så fyller dessa en funktion och är VETTIGA!
3: CHOKLAD är det någon som inte blir glad av det?
4: ELLER annat man gillar att äta, det kan ju inte bli fel att dela en smaskig njutning, eller hur?
5: PENGAR, det funkar ALLTID!


FICK ETT STORT NYBAKAT BRÖD AV NATT GÄSTER, SOM VILLE BIDRA TILL KVÄLLSFIKAT och
DET VAR INGET KRAV MEN KLART ATT DOM FICK EXTRA FIN SERVICE, LAPDANCE och SÅNG AV MIG, tack vare detta bröd ;)

ARBETSLÖS

Jag blir arbetslös 1/1- 2011 så jag känner lite oro som sprider sig längs ryggraden. Hur blir det? Vad lever man på då? Hur lever man då? HUH, det blir en utmaning! Så många är arbetslösa så nog ska jag också fixa att vara det. MEN jag ska inte vara det länge. BORDE ge mig ut och jaga jobb.

Finns det jobb? JA! MEN finns det intressanta jobb? Säkert!

Kärlek tröstar när jobbet sviker.
Alla grejer kan förvandlas till kärlek. Titta här på bilden;
EN VÄSKA SOM REPRESENTERAR KÄRLEK


Ok, jag erkänner att det var min brudbukett. Jag är ju så lycklig över att vara gift. Tycker att det är det bästa jag varit. Det har samma effekt som pengar; DET LUGNAR en på ett harmoniskt sätt.
VAD händer när lönen slutar komma nästa år? Det är billigt att leva i Indonesien. Jag flyttar dit! Problemet löst ;)

En Vilmer i världen

Pette och Emilias baby heter Vilmer.
Tänk att få följa en människas liv från början. Ska bli sännande att se hur Vilmer är och vad han vill! Jag ska skämma bort honom och ge han allt, men eftersom jag inte har råd så för jag tillbaka allt till affären, när han sover ;)

Men seriöst så ska jag älska honom oavsett hur han är eller vad han gör. Jag förlåter i förväg för alla vaser han drar ner, all godis jag måste dela med mig och alla kläder som han kommer att smutsa ner :) 

Tänk att se någon ta sina första steg i livet. Han ska få en stegräknare så han  håller koll på hur många han tar per år. Är så lycklig att hon som är nästan min flicka har fått en pojke, det gör mig nästan till en mommo och det är en ÄRA att vara " nästan mommo". Hellre nästan mommo än:

NÄSTAN PANK
NÄSTAN FLINT
NÄSTAN NAKEN
NÄSTAN MAN


EMILIAS ÖGONKONTAKT är så där mammafin och Vilmer känner att han vilar i en varm famn. Hon har mycket mjölk som skulle räcka till många fler kalvar

MITT I NATTEN

I förra inlägget berättade jag om min och Josses hemliga resa till grillen. Allt verkade frid och fröjd efter att vi hade ätit. Vi tuggade tuggummi så det inte skulle stinka grill och ingen anade något om vårat snesteg.

HEMMA PÅ NATTEN, nära min LOVE i sängen:
 När vi pussat god natt och skulle sova frågar min man, mitt i natten och mitt i mörkret;
VAD FIKADE NI PÅ FIKET?
Han har aldrig frågat förut och jag började skratta och undrade varför han ville veta.

HAN- Nå, jag bara tänkte vad dom serverade vitlök i
JAG- Jaha, hur vet du att det var vitlök?
HAN- Ja, de känns ganska mycket i luften liksom
JAG- Jaha, är du säker på att du inte har ätit då?
HAN- Jo, jag är säker
JAG- Jaha
HAN- Jag tänkte att om ni åt vitlöksmackor med vitlök, eller vad åt ni?
JAG- Känns det som att det var något med mycket vitlök?
HAN- Jo, det känns som att det var extra vitlök i det ni åt och sen att dom skickade med ganska mycket vitlök som ni åt på vägen hem
JAG- Nå, dom sätter ju vitlök i så mycket nu
HAN- Jo, men även på fik? Är det inte ovanligt?
JAG- Jag älskar dig
HAN- Men det var nog färsk vitlök när den är så stark, eller hur? 
JAG- Jag har somnat

Här är Josse på G. Huh, vad vi lockar fram det onyttigaste och värsta hos varandra. Vi borde få besöksförbud mot varandra. Jag ska söka!

EN OSKYLDIG FIKA?

Josse och jag skulle ta en kopp latte och te på fiket. Utbudet på fikat var skralt denna dag och det var lätt att motstå det minimala utbudet. Nu ska vi vara nyttiga bestämde vi. Hon hade köpt en påse bilar och vi bestämde att vi ger den till den som vi skulle träffa. Han fick den och blev glad. WOW, vi hade äntligen blivit nyttiga! När vi åkte från fiket, i samma bil så kunde man ju ana att det går åt helsike.

Vi hade så roligt möte och vi var så laddade och nöjda. Jag hade sagt åt min LOVE att vi fikar och kommer hem. Nu var det färdig fikat och jag och Josse tittade på varandra och suckade.

JOS- Synd att man inte blir mätt på vätska
JAG- MAKKARA-HERKKU!
JOS- Lägg av, vi ska inte äta dålig mat
JAG- Nej, det ska vi inte!
JOS- Bjuder du?
JAG- Ja
JOS- Kan vi inte vara starka och motstå lusten?
JAG- Nej
JOS- Jag ska uppträda med sång om en timme
JAG- Du blir lyckligare när du får njuta av god mat innan, sången blir bättre
JOS- Det är säkert stängt, men vi kan ju åka förbi och kolla
JAG- Och hoppas att det är stängt!
JOS- Hoppas, hoppas, hoppas
JAG- Ska du ha allt på? 
JOS- Jo och mycket vitlök! 

Detta kallas MAKKARA-HERKKU och betyder korvgott ungefär. Vi parkerade på ett lugnt ställe och satt och åt i tystnad. Ångesten var som bortblåst. Hela bilen var fylld av lycka och vitlök.

SEX is in THE CITY

WOW, VILKET GÄNG! DET ÄR EN LYCKA ATT KÄNNA HÄRLIGA MÄNNISKOR! Är så tacksam över mina vänner. Dom gör mig till en bättre människa! Mina vänner är:

1: ÄRLIGA
2: POSITIVT SPECIELLA
3: ÄKTA
4 LÄCKRA (jo, jo, det är väl inget krav med det är ju BONUS ;)
5: VETTIGA (och ändå med mig? Det måste vara min parfym!)



Här är vi ute och raggar på stan en helt vanlig helg.

NU är det helg igen och jag önskar dig en SKÖÖÖN helg som smakar gott! Fixa nån god sås och unna dig något som gör dig glad! KRAM
foto: NUSSE

Huvudvärk kan komma plötsligt!

Tänk på att ALLA människor du pratar med väcker någon kännsla i dig. En del behöver bara uppenbara sig så blir man glad! OCH en del suger ALL energi man har! De flesta är ganska neutrala och lämnar inte så mycket spår men de finns ju dom som man skulle vilja skicka till Pajala. 

Människor som ger huvudvärk:

1: Energitjuvar
2: De som luktar illa i en kö
3: Dom som går före i kön :) Ok, men lite irriterande
4: Otrevlig personal i ALLA slags butiker

Ibland undrar man varför en del väljer service yrken när de inte vet vad det är?!
Här en trevlig typ som visar vad som kan hjälpa mot bakfylla, då man tex fått för mycket dricka eller haft för många negativa möten med människor ;)


 Zapp går snabbare om man vill fly smärta! MEN jag tar medecin bara i nödfall
Men helikopter går ju snabbast om man vill fly från en tråkig vardag!

Alla borde ha en egen helikopter!   Vart skulle du flyga om du fick flyga vart som helst?

Sötisar

Jag är moster och det är ju trevligt. MEN det är svårt att veta hur man ska vara det! Man vill ju inte vara fööör nyfiken och lägga sig i och man vill ju "mostra" bra. Vill att de ska känna att de är viktiga för mig. Som moster vill jag:

1: Hjälpa allt jag kan
2: Berätta om mina misstag så dom kan koncentrera sig på sina och skippa mina!
3: Finnas till, men hur gör man det när dom är så långt borta?
3: Messa dom oftare att jag tänker på dom, för det gör jag!
5: Komma ihåg när dessa sötisar fyller år!

Samma sötisar var brudnäbbar på brölloppet:

Synd att det inte kommer ljud ur Sofias mun! Men jag tror hon säger:
YEAH, kolla vad viga vi är! ELLER så gapar hon: Streeeetcha, det blir tårta snart! (äh, det var ju min kommentar) Dom verkar ha kul och det är ju KUL!
FOTO: Mats Honkamaa

Pinsamt tv-program!

Jag förstår nu varför programmet på TV4 heter "Dansfeber". Man blir ju helt sjuk av det! SÅ pinsamt! SKITDÅLIGT! OCH denna jakt på tittarnas pengar, först via IDOL och nu även detta. RING och betala!?

OCH juryn!? Är den hämtat från 1987? TRÅKIG GUBBE OCH DEN ANDRA GUBBEN EN INTETSÄGANDE TOPSPINNE OCH DENNA PERNILLA WAHLGREN??????? KAN VI INTE BARA GLÖMMA HENNE?

Det är svårt att hitta något vettigt på tv! Det är bättre att göra något själv om man vill bli tillfredställd! Som att gifta sig :)


Vilken lycka att gifta sig! Varför gör man det bara en gång med samma? Borde vara tradition att man gifter om sig varje år! Jag ska planera för ett omgifte nästa år. Allt går väl om man vill?
Men vi kan ju ha tex Josse som präst men annars en liknande bröllopsfest?  
FOTO: Mats Honkamaa

Cillas nyttiga liv

Söt-Cilla har gått ner 1,3 kg! Jag går upp de kilon hon går ner. Hon äter bättre och jag sämre. Synd att vi inte kan gå hand i tass längs denna nyttoväg. Nå, bra att nån av oss gör vettiga val. Hon ligger och väntar på mat. Hon får ju såklart mat men lite mindre och nyttigare. Synd att hon röstar emot denna nyttighets förbättring. MEN hon är piggare och leker mer, så det blir bättre...
Hon är vackrare än någonsin och allt kunde vara frid och fröjd... MEN titta på henne:


Cilla och jag älskar mat mer än det är möjligt. Vi borde läggas in på ett gemensamt bantarläger, men vi skulle ju rymma så det är ingen bra idé. Om Cilla kunde prata människospråk så skulle hon säga:

1: Ge mig mat
2: Kom igen SNÅLISAR
3: Jag flyttar till morfar för han ger mat under bordet, när ingen ser!
  

Josse in the dance

Älskade helgen är bakom oss men nästa helg skymtar redan och lovar komma! Mitt liv borde innehålla mer:

1: DANS
2: Marabou choklad
3: SKRATT
4: SPORT
5: Vettiga val, för jag gör slöa passiva val genom att inte delta i tex promenader...
6: PENGAR!

Gudrun Shcyman eldade upp 100 000kr ?? Det var BOTTEN och där ser man att alkoholen lämnat spår i hennes hjärna! Dvs TOMMA spår som gör IDIOTISKA val!!! Hon skulle ha delat ut pengarnra kors och tvärs och fått samma effekt; att pengarna bara försvinner! OCH många hade blivit lyckligare!!!

Nu tillbaka till dansen som är lika skön att utföra som att se:

Josse är ju alltid REDO för dansgolvet! DÄR finns många heta hunkar!
Hörde att hon har fått en riktigt fin firre på kroken igår kväll!!!
FOTO: Mats Honkamaa

Härlig helg

Nu vänder jag vackert ryggen åt vardagen och njuter av helgen!
NJUT du oxå! KRAM

Jag kände mig fin och det är en lyxig känsla! FOTO: Mats Honkamaa

RSS 2.0