Joppe hare

Oh, den lille haren! Vi läste på internet hur vi skulle ta hand om Joppe. Vi var till apoteket, veterinären och vi gjorde ALLT som skulle göras. Vi kämpade. Joppe var lycklig, glad och hoppade och lekte. Han hade ju blivit övergiven av sin familj men vi adopterade honom till våra liv och hjärtan!

Joppe verkade få i sig lite mat men.... vi är så ledsna över att han inter orkade leva längre. Han hade just börjat livet men redan nu somnade han in. Joppe ville vara med oss och vi hade honom nära hela tiden ända till slutet. 

Joppe somnade in, inringad av kärlek och närhet... Tänk vad snabbt man kan börja älska någon, kärleken överraskar oss när som helst! MEN INTE ENS KÄRLEK KAN RÄDDA ALLA!
SÅ om du hittar en, så rör den EJ för mamman tar inte tillbaka den om det doftar människa! Lyft med löv, gräs osv om du måste. Mamman kan komma och mata den ännu, (ca en gång om dagen, vanligtvis) för den klarar sig troligtvis inte utan sin mamma om den är så här liten...

Vi kommer aldrig att glömma vår vän som vi redan hade byggt STOOOR bur till och vi hade planer att göra allt för att han skulle ha det bra... 
Jag älskade honom och jag älskar ännu...

Heeelt underbar och sååååå älskvärd liten levare

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0